Servicii dezinfectie COVID-19 personalizate in functie de frecventa lucrarilor, servicii prin pulverizare si nebulizare.

 • Preturi  intre 0.2 – 1 ron / mc | exclusive tva – per trecere

Servicii dezinfectie COVID-19

 • Se va tine cont de necesarul fiecarei interventii, numarul de operatori acreditati, calificati conform normelor in vigoare, configuratia incaperilor, ora programarii si modalitatea de lucru ceruta de beneficiar.
 • Pentru fiecare tratament se va emite un process verbal cu denumirea si dilutia fiecarei solutii folosite, cantitatea si recomandarile necesare, inainte si dupa tratament.
 • Pentru abonamente saptamanale, lunare oferta se personalizeaza si se aplica per tratament.

COVID 19 – Virusul care a schimbat intreaga omenirea

In ultimii ani, am asistat la aparitia mai multor noi boli infectioase. Multe dintre acestea fiind amenintari majore pentru sanatatea publica, care au fost intalnite cu strategii importante de prevenire a infectiilor. Acum, un focar de coronavirus nou (SARS-CoV-2), care provoaca boala coronavirus 2019 (prescurtata COVID-19) s-a raspandit rapid. Sunt cazuri confirmate in mai mult de 140 de tari.

Coronavirusurile sunt o familie numeroasa de virusuri care provoaca o boala respiratorie acuta. Printre acestea, SARS (sindromul respirator acut sever) si acum COVID-19. Acestea pot fi transmise de la o persoana la alta, prin secretii sub forma de picaturi mici, care sunt raspandite atunci cand persoana infectata tuseste sau stranuta. Din cauza supravietuirii indelungate pe suprafete, este posibil ca o persoana sa dobandeasca COVID-19 prin atingerea unui obiect contaminat, si apoi atingerea propriei guri, a nasului sau a ochilor.

De aceea, au aparut o serie de reguli importante in ceea ce priveste igiena, curatarea de rutina a suprafetelor folosind metode de curatare si dezinfectare adecvate, poate ajuta la prevenirea raspandirii COVID-19. Trebuie sa acordati o atentie deosebita suprafetelor si obiectelor atinse frecvent.

Avand in vedere redeschiderea afacerilor, deci intoarcerea angajatilor la locul de munca, este important sa va asigurati ca sunt luate toate masurile de precautie necesare. Revenirea intr-un mediu care sa asigure angajatilor siguranta ca nu vor fi infectati cu COVID-19, necesita mai mult decat serviciile de curatare sau de igienizare de baza, necesita o companie cu experienta in dezinfectare a focarelor de virus.

Servicii dezinfectie coronavirus – COVID 19

Prin tot ceea ce am inteles, invatat si experimentat, respectand intocmai toate procedurile, standardele si actionand cu responsabilitate, folosind doar subsante biocide, virucide, dezinfectanti care s-au dovedit prin teste oficiale ca actioneaza si inlatura coronavirusurile, pe care ii aplicam prin nebulizare, stergere si aplicare mecanica.

Solutiile pentru dezinfectie folosite de SOLUTION ATAC | COVID-19

Toate solutiile folosite sunt autorizate conform legislatiei in vigoare. Sunt eficiente si impotriva Coronavirus, conform precizarilor si indicatiilor producatorilor

Produsul este autorizat pentru (controlul) dezinfectiei:

 1. TP2 -bacteriilor, levurilor, fungilor, virusurilor, micobacteriilor, sporilor) de pe suprafetele din unitatilesanitare, camerele de locuit, prin pulverizare.
 1. TP3 – bacteriilor, levurilor, fungilor, virusurilor) de pe suprafețe, echipamente, pardoseli si pereti in industria de crestere a vitelor și a păsărilor de curte.
 1. TP4 –
 • bacteriilor, levurilor, fungilor, virusurilor) prin pulverizarea pe suprafețe, care pot intra în contact cu alimente, băuturi, și materiile lor prime
 • bacteriilor, levurilor, fungilor) de pe suprafețele interioare ale instalațiilor care vin în contact cu apa (apa procesata, sisteme de captare a apei de baut, sisteme de stocare și de distribuție,  instalațiile de apă potabilă.
 • bacteriilor, levurilor, fungilor) prin scufundare sau umplere echipamente, mașini și sisteme de conducte in industria alimentara.

Intelegem ca, de multe ori impactul expunerii la un virus precum COVID-19 afecteaza moralul personalului, clientilor, rezidentilor, studentilor si chiar publicului larg. Este esential sa existe un plan eficient si completat de experti in domeniul curatarii.

Apelati la serviciile noastre si veti putea oferi:

 • Siguranta angajatilor dumneavoastra;
 • Siguranta familiei dumneavoastra;
 • Respectul celor din jur;

Daca considerati ca aveti nevoie de serviciile noastre, suntem aici pentru a va ajuta.