Enter the content which will be displayed in sticky bar

Colectare separatoare grasimi

Ca si in cazul contractului de colectare uleiuri uzate, legislatia in vigoare este la fel.  Se impune ca societatile comerciale care genereaza uleiuri uzate sa dispuna de un separator de grasimi.

 

Colectare separatoare grasimi

Rolul acestui separator de grasimi este de a opri toate uleiurile si grasimile reziduale sa ajunga in sistemul de scurgere. Fie ca vorbim de sistemul apei menajere cat si implicit in sursele de apa si pe sol. De asemenea aceste separatoare de grasimi (in functie de model si capacitate) pot opri si namolul, rezultat din spalarea legumelor si a fructelor sau amidonul. Desi trecut cu vederea in multe cazuri, acest echipament este absolut necesar pentru functionarea unei societati dotate cu bucatarie proprie.

Ce trebuie sa stii!

  • Separatoarele se livreaza insotite de agrementul tehnic/declaratie de conformitate, manual tehnic si factura.
  • Separatoarele respecta toate standardele impuse de legislatia romaneasca si europeana in vigoare.
  • Separatoarele se pot livra oriunde in tara in maxim 48 de ore prin intermediul curierului rapid.
  • Separatoarele au o garantie standard de 2 ani de zile pentru functionalitate si o garantie de 30 de ani pentru materialul din care sunt confectionate.

[/lis

Legislatie ddd

Legea, prin intermediul organelor abilitate, pedepseste aspru lispa separatorului de grasimi cu amenzi incepand de la 3.000 Ron. Uneori chiar suspendarea activitatii firmei, in cazuri extreme de recidiva. Din acest motiv, firma noastra pune la dispozitia clientilor o gama variata de separatoare de grasimi, certificate ISO si care respecta toate cerintele legislatiei in vigoare. Separatoarele de grasimi comercializate de firma noastra, se monteaza sub chiuveta, nu ocupa mult spatiu, sunt inchise ermetic si au un aspect placut si curat.

Clientii, firmei noastre pot cumpara sau inchiria, in baza unui contract de inchiriere, aceste echipamente de colectare separatoare grasimi. In cazul in care clientul are cerinte speciale, putem confectiona separatoare de grasimi pe comanda in functie de cerintele clientului (forma, capacitate, culoare, debit). Pentru comenzi sau mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

DEZINSECTIE - DEZINFECTIE - DERATIZAREServiciile Best Solution Atac vizeaza interventii rapide pentru combaterea daunatorilor cu efecte optime si remanente in timp.

Dezinsectia este actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor vectoare de germeni patogeni sau daunatoare (direct sau indirect)
Dezinfectia este metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetale ale microorganismelor in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si in particular a bolilor transmisibile
Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestora la un nivel numeric redus.

SOLUTION ATAC SRL