Enter the content which will be displayed in sticky bar

Certificari Solution Atac

Certificari Solution Atac detine toate autorizatiile de functionare in conformitate cu prevederile legale

In cadrul certificarii ddd, putem aduce amintei de legea nr. 98 / 1994 ce priveste stabilirea si sanctionarea contraventiilor. Este foarte important sa se tina cont de toate aceste legi, si de legislatia ddd in vigoare. Printre aceste cereri enumeram servicii de deratizaree, servicii de dezinsectie si servicii de dezinfectie. Fiecare serviciu, conform cu  normele legale de igiena si sanatate publica va fi intodeauna benefic pentru orice companie. Doar asa, toate aceste servicii oferite se doresc a fi de cea mai buna calitate. Legislatia D.D.D in vigoare ( dezinsectie, deratizare, dezinfectie ),  stipuleaza in mod clar importanta si periodicitatea fiecarei treceri, interventii cu repetare, precum si consecintele neefectuarii lor!

Resurse tehnice si autorizatiile de functionare in conformitate cu prevederile legale.

Certificari

Fara a intra in prea multe detalii, echipa Best Solution Atac isi exercita activitatea de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, conform obligatiilor D.D.D, si legislatiei in vigoare;

  • Atelier (spatiu) avizat pentru depozitarea substantelor;
  • Recipiente, containere (ermetice) folosite la deratizare;
  • Echipament de protectie a muncii adecvat, inclusiv afise de avertizare;
  • Aparatura specifica (pompe, etc);
  • Transport (supus avizarii DSV);
  • Autorizatii ddd;
  • Calificare operator.

Agent dezinfectie, deratizare, dezinsectie / (COR 514901) – Curs formare profesionala

De asemenea, trebuie sa tineti cont de faptul ca agentul de dezinfectie, deratizare, dezinsectie este persoana care a absolvit un Curs de formare profesionala la un Furnizor de formare profesionala a adultilor autorizat in acest sens, in vigoare la data inceperii activitatii (Modul 5 „Servicii tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare). Evaluarea finala va fi facuta cu o comisie din partea Agentiei de Sanatate Publica. Dupa sustinerea examenului, cursantul va primi o diploma eliberata de Agentia de Sanatate Publica, care va fi valabila 3 ani, dupa care se va efectua o noua evaluare.

Numai aceste persoane pot efectua serviciile de dezinfectie, deratizare, dezinsectie!

O firma ddd cu experienta, cu Certificari Solution Atac in acest domeniu, va poate oferi un contract dezinsectie prin care veti avea posibilitatea sa scapati de daunatori, si de insectele ce va pot face viata un calvar. Prin aceste obligatii ale firmelor fata de dumneavoastra, ca si client veti avea ocazia ca in perioada urmatoare sa va bucurati de un spatiu sigur si sanatos lipsit de pericole.

Best Solution Atac poate reprezenta raspunsul pentru toate problemele dumneavoastra in legatura cu aparitia unor daunatori indiferent daca vorbim despre rozatoare, insecte sau bacterii.

DEZINSECTIE - DEZINFECTIE - DERATIZAREServiciile Best Solution Atac vizeaza interventii rapide pentru combaterea daunatorilor cu efecte optime si remanente in timp.

Dezinsectia este actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor vectoare de germeni patogeni sau daunatoare (direct sau indirect)
Dezinfectia este metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetale ale microorganismelor in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si in particular a bolilor transmisibile
Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestora la un nivel numeric redus.

SOLUTION ATAC SRL